O nama

Računovodstvo, knjigovodstvo, porezno savjetovanje
i mnogo više za vaše mudre poslovne odluke

O nama

Računovodstvo, knjigovodstvo, porezno savjetovanje i mnogo više za vaše mudre poslovne odluke

Misija

Primjenom visokih standarda, dugogodišnjeg iskustva i poslovne etike misija nam je pružati visokokvalitetnu uslugu i svakodnevnu potporu našim klijentima kako bi kroz partnerstvo, na obostrano zadovoljstvo, utjecali na međusobni ugled i prosperitet.

Vizija

Slijedeći našu misiju, poštujući zakonske norme i poslovne etike, želimo se nametnuti u jedan od vodećih računovodstvenih servisa. Kroz timski rad i visoku odgovornost želimo održati stabilno poslovanje te utjecati na mlade da se upuste u poduzetničke izazove.

Cilj

Zadovoljstvo naših klijenata izvršenim uslugama u glavnom je fokusu našeg poslovanja.

Trgovačko društvo Biro plus d.o.o., na zadovoljstvo brojnih klijenata, uspješno djeluje još od 1994. godine od kada, pod stručnim vodstvom direktorice Ksenije Špoljarić, usluge pružamo svim oblicima poslovnih subjekata.

Društvo se organizacijom rada prilagođava suvremenim načinima poslovanja. Stalnom razradom strateških razvoja, uvođenjem novih tehnologija, svakodnevnim poboljšavanjem svojih usluga kao i usavršavanjem zaposlenika stvorili smo zavidnu poziciju na tržištu.

Društvo je u potpunosti u domaćem privatnom vlasništvu, a svoje poslovanje obavljamo u vlastitim poslovnim prostorima na adresi Dobriše Cesarića 17, Čakovec gdje je za naše klijente uvijek osigurano dovoljno parkirnih mjesta.

Od samog početka poslovanje temeljimo na timskom radu s naglaskom na brigu za zaposlenike i članove njihovih obitelji, a požrtvovnost i lojalnost naših zaposlenika nadilazi okvire poslovnog odnosa, što nam omogućava pronalaženje najboljih rješenja za naše klijente u svim situacijama.

Uz diskretnost, profesionalnost i garanciju vrhunske kvalitete naših usluga postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih poslovnih partnera.